Gazonomranding

Waarom is Straightcurve zo uniek?

Omdat het duurzaam is.

Wij streven naar een zo lang mogelijke levensduur voor onze producten. De coating van ons assortiment verzinkte producten is zo dik dat wij 15 jaar garantie kunnen geven, maar waarschijnlijk houdt het product meer dan 100 jaar, afhankelijk van de lokale omstandigheden bij u. Op ons weervaste staal geven we 10 jaar garantie, maar dit houdt waarschijnlijk meer dan 40 jaar. Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar zijn altijd op zoek naar manieren om de levensduur van onze producten nog verder te verlengen.

Het voegt waarde toe

Wij ondersteunen hoveniers met zakelijke trainingen, socialmediatrainingen en gratis technisch advies. Wij helpen de mensen in ons brede team om hun eigen richting te ontwikkelen en voldoening te vinden in de dingen die ze doen. Wij leggen graag contact met de mensen om ons heen en leggen fantastische verbindingen met iedereen die wij ontmoeten. Natuurlijk richten wij ons ook op het ontwikkelen van de best mogelijke omrandingsoplossingen, zodat het aanleggen van omrandingsproducten plezierig en gemakkelijk gaat en het resultaat er gegarandeerd professioneel uitziet.

Elke vorm

Onze buigzame omranding, die we Flexline noemen, is zo flexibel en gemakkelijk om mee te werken dat alleen uw eigen fantasie u nog kan beperken. Ze geeft mee wanneer dit nodig is en maakt zonder moeite vloeiende bewegingen. Dit klinkt logisch, maar het is een unieke eigenschap die ons van anderen onderscheidt. Er is geen ander metalen omrandingsproduct dat zó gelijkmatig buigt en elke keer met zó weinig moeite een perfect resultaat oplevert.

In heel Australië

Waar u ook woont, wij leveren altijd. Dat doen wij via een vakhandel, of, als die er bij u in de buurt niet is, per vrachtwagen. Trouwens, als u voor $ 500 of meer bestelt, leveren wij gratis! Overal! Echt waar? Ja... En wilt u weten hoe ons dat lukt? We rekenen een heel klein beetje extra voor randen die in de steden worden verkocht. Dat geld stoppen we in een fonds, en zo kunnen we ook in afgelegen gebieden leveren...

Over ons

In het kort over ons: hoe wij werken en aan het eindresultaat denken.Wij richten ons op het ontwerpen van sterke, duurzame randen die in elke tuin passen.


Wij willen de allerbeste oplossingen voor omranding ontwikkelen, die geschikt zijn voor doe-het-zelvers én aan de eisen van kwaliteitshoveniers voldoen. Maar verbindingen zijn het belangrijkste voor ons. Dat geldt voor de manier waarop we twee randen aan elkaar bevestigen, maar ook voor het team waar we mee werken. Wij brengen mensen graag bij elkaar en zetten ze aan tot prestaties op een zo hoog mogelijk niveau. Veel oplossingen zijn niet zo gebruiksvriendelijk, maar dat ontdekken de meeste mensen pas nadat ze ze gekocht hebben. Wij gebruiken de kosteneffectiefste productietechnieken; onze producten worden bijna volledig met behulp van CNC (computergestuurd) geproduceerd. Dit bespaart niet alleen kosten, maar garandeert ook dat elk product gemaakt wordt met een tolerantie van minder dan +/- 0,1 mm. Dit betekent dat de nauwkeurigheid gewaarborgd is en uw producten dus altijd passen!

home buy

Startpagina


home buy

ONZE PRODUCTEN


buy buy

WAAR TE KOOP


blog blog

Blog


How we get back to you
Hoe wij contact met u opnemen
Comment nous revenons vers vous
Wie wir Sie erreichen können: